AVIA trade d.o.o.
Zgornji Obrež 10a
8253 Artiče

ID za DDV : SI51530856

Tel/Fax : 07 49 90 951
Mob. : 041 641 004

O PODJETJU

Smo podjetje, ki se s prodajo Metabonda ukvarja že od leta 1995. Leta 1995 smo začeli utirati pot na slovensko tržišče, do tedaj našemu trgu neznanim, a svetovno priznanim mazalnim proizvodom za motorje, stroje in reduktorje z inovativnim načinom delovanja. Proizvodi nosijo ime METABOND, proizvajalec pa je W.M. Molekular - Technik GmbH.

S pestro in kvalitetno ponudbo, smo v drugem letu pridobili status pooblaščenega uvoznika zgoraj omenjenih produktov in iz prvotnih 4-ih, se je program razširil na 13 izpeljank, ki danes tvorijo dovolj širok spekter, da pokrijejo celotno področje torne obrabe.

Naše strokovne nasvete in izkušnje upoštevajo mnogi strokovnjaki, ki se ukvarjajo z vzdrževanjem. Z našimi strankami vzdržujemo tesne stike in jim ob morebitnih težavah pomagamo s strokovnimi nasveti, one pa nam predstavljajo dragocen vir povratnih informacij, ki dopolnjujejo naše izkušnje.

METABOND program je uporaben povsod, kjer prihaja do torne obrabe. V kombinaciji z drugimi mazivi, ali kot samostojen mazalni medij. Njegova superiornost pred klasičnimi mazivi pa se izkaže pri ekstremnih obremenitvah, ko so povišane stopnje obrabe moteč faktor v proizvodnji in vzrok za drage zastoje.

Menimo, da je kakovost tovrstnih izdelkov moč dokazati le v praksi, mi te dokaze imamo! Ne samo pri avtomobilskih motorjih, ampak tam, kjer se nobeno tovrstno sredstvo ni prebilo. METABOND se je dokazal na najbolj obremenjenih reduktorjih in ležajih v kovaški industriji in napravah cementarne, na problematični stiskalnici aluminijskih izdelkov, v motorjih z notranjim izgorevanjem, v hidravličnih napravah, zato lahko upravičeno nosijo naziv zmagovalca med podobnimi sredstvi. In ne samo to, prepričani smo, da nosijo lahko naziv zmagovalca v borbi proti trenju nasploh in za tem stojimo.

NOVI IZDELKI

METABOND TRUCK

METABOND MEGALENE PLUS

METABOND GT Plus

NAJBOLJ PRODAJNO

METABOND GOLD