Metabond PRO

METABOND PRO Metabond PRO je odličen za nego motorjev v normalnih delovnih pogojih avtomobilov, razvitih po devetdesetih letih prejšnjega stoletja brez sistema Start/Stop. Lahko se meša z oljem z viskoznostjo 5W20-30-40-50 ali 10W40-50-60, ki ustreza tovarniški specifikaciji. Izdelek vsebuje keramiko nano velikosti.

Kakšna je razlika med oljnimi tretmaji Metabond ECO in PRO?
Metabond PRO omogoča višje hitrosti oziroma obrate motorja in dolgoročno zagotavlja brezskrbno, bolj športno vožnjo. Zaradi estrske osnove vsebuje Metabond PRO višjo koncentracijo aditivov z kovinsko površinsko obdelavo v primerjavi z Metabond ECO. Tako omogoča večjo uporabnost, zmogljivost, pospeševanje in še tišje in nižje temperaturne delovanja kot pri uporabi podobnega izdelka Metabond ECO. Zaradi posebno nizkih tornih lastnosti nano-tehnološke keramike, ki je dodana sposobnost današnje najnaprednejše naknadne obdelave kovinskih površin brez pepela in najnaprednejšim komponentam za izboljšanje mazanja, Metabond PRO zagotavlja varno mazanje. To olajša notranje delovanje motorja in gibljivih komponent, kar ima za posledico znatno povečanje zmogljivosti motorja in prihranek goriva. Pri stalni uporabi v novem motorju zagotavlja trojno življenjsko dobo. Ker je kovinska površinska obdelava Metabond PRO integrirana v kovine, ki se drgnejo druga ob drugo in oplemenitijo osnovni material, odpravlja težave pri hladnem zagonu in zagotavlja zaščitni učinek tudi v primeru kratkotrajnega delnega pomanjkanja olja ali popolne izgube oljnega pritiska. Mazivo, obdelano z Metabondom, kasneje izgubi svojo mazalno sposobnost, s čimer se poveča interval menjave olja in s tem zmanjša obremenitev okolja. Področje uporabe: Uporablja se lahko v novih, delno novih in rabljenih bencinskih, dizelskih in plinskih motorjih osebnih in manjših gospodarskih vozil brez sistema Start/Stop. Lahko se zmeša z vsemi mineralnimi, pol- ali popolnoma sintetičnimi, celo estrskimi motornimi olji za osebna vozila z viskoznostjo 5W20-30-40-50 ali 10W40-50-60.

Uporaba:
Plastenko preprosto postavite na topel radiator ali v toplo vodo, da se vsebina steklenice segreje do tekoče konsistence, dobro pretresite in vlijte 1 steklenico (250 ml) v motor (4 do 8 litrov polnjenja olja) v novo, toplo motorno olje in nato zaženite motor nekaj minut. Dodajanje je potrebno ponoviti pri vsaki menjavi olja. Njegova uporaba predvideva uporabo zahtevanega razreda motornih olj!

Rok uporabnosti: Neomejen, če ni odprt. 2 leti po odprtju.
Izdelano v EU
Pakiranje: 250 ml

 

NOVI IZDELKI

METABOND TRUCK

METABOND MEGALENE PLUS

METABOND GT Plus

NAJBOLJ PRODAJNO

METABOND ECO