Metabond 1,5 hi-tech mast

mast za težke pogoje dela pri visokih obremenitvah in velikem temperaturnem razponu

METABOND Hi-Tech mast 1.5 EP je visoko-kakovostno, zelo močno alkalno mazivo, namenjeno predvsem za visoke delovne temperature, nastalo kot rezultat najnovejših raziskav na področju mešanja maziv, z najdaljšim rokom uporabe. Kompleksnemu kalcijevemu sulfatu je dodana prodornost 1.5 METABOND-a EP, najnovejše tehnologije maziv, kar daje takšno kakovostno kombinacijo, ki jo druga maziva, npr. litijeva, nimajo. Zaradi svoje kakovosti je uvrščena na seznam maziv NATO pod številko NSN 9150-21-905-7275.

METABOND zagotavlja visoko stopnjo zaščite pri malih, srednjih in ekstremno visokih stopnjah obremenitve v najtežjih pogojih delovanja, kakor tudi v mirovanju.

METABOND se kemično veže za železne zlitine, kakor tudi na barvne kovine pri čemer se tvori mikroskopsko tanka zaščita, ki se med uporabo ne sceja. Tako METABOND ščiti material pri mrzlem zagonu, kot pri delovanju na visokih temperaturah, zmanjšuje trenje in pregrevanje, ter tako znižuje izdatke za vzdrževanje in pogonsko gorivo. Mazivo METABOND Hi-TECH ščiti pred korozijo in oksidacijo. Je vodoodporno in stabilno zadržuje vse karakteristike v razponu od -40 do +300 "C, stalno +205°C.

Uporaba:
Meša se z večino masti na bazi litija, kakor tudi z drugimi, tako, da se pri menjavi in dodajanju uporablja brez skrbi. Ni potrebno detajlno odstranjevanje in pranje stare masti. Pri mazanju zadostuje le tanek sloj masti debeline do 2 mm.

Možnost uporabe:
v industriji, ladjarstvu, letalstvu, vojaških strojih in napravah, gradbenih strojih, motornih vozilih, pri raznih transmisijah, verižnih prenosih uporaben za avtomatska mazanja, poljedelskih strojih, reduktorji zapornih ventilov parovodov, naprave pri katerih so težave s plazečimi tokovi.

 

NOVI IZDELKI

METABOND TRUCK

METABOND MEGALENE PLUS

METABOND GT Plus

NAJBOLJ PRODAJNO

METABOND ECO