Metabond Bike

Je mazalno olje z izjemnimi lastnostmi zmanjševanja trenja ležajev in verig biciklov. Uporaben je tudi v industriji ter gospodinjstvu.
Metabond BIKE ima izjemen vpliv na kovinske drsne površine, na katerih z tvorjenjem zaščitnega filmom občutno zmanjša trenje, kar zagotavlja boljše delovanje brez okvar. Na površinah ustvari keramični zaščitni film, ki daje odlične rezultate pri zmanjševanju trenja. Poleg tega ohranja mazane površine čiste. Izredno odporen mazalni film zagotavlja odlično delovanje v vseh razmerah.

Področje uporabe: Primeren je kot samostojno mazivo, ali pa v kombinaciji z mazalnim oljem ali mastjo za bicikle skateborde, rolke ipd. Uporaben je tudi v industriji in gospodinjstvu za mazanje naprav, ki nimajo visokih hitrosti obratovanja. Za trajno mazanje verig motornih koles ni primeren.

Uporaba: Pred uporabo je s pomočjo kroglic, ki so v embalaži potrebno vsebino dobro pretresti, dokler se keramična sestavina enakomerno ne razprši in nato damo nekaj kapljic na površino, ki jo želimo podmazati. V primeru izpostavljenosti nižjim temperaturam, se mora plastenka rahlo segreti (damo jo v vročo vodo ali na radiator), da postane vsebina bolj tekoča.

 

Opozorilo: Metabond Bike lahko negativno vpliva na nekatere plastične mase. Zato je potrebno izvesti test vpliva na manjši površini!
To mazivo se lahko uporablja skupaj z mazalnim oljem in mastjo, s čemer izboljšamo njihove mazalne lastnosti.

Preklo: EU

Pakiranje: 250 ml, 5 l

NOVI IZDELKI

METABOND TRUCK

METABOND MEGALENE PLUS

METABOND GT Plus

NAJBOLJ PRODAJNO

METABOND ECO