AVIA trade d.o.o.
Zgornji Obrež 10a
8253 Artiče

ID za DDV : SI51530856

Tel/Fax : 07 49 90 951
Mob. : 041 641 004

Spoštovani bralec!

Metabond izdelki temeljijo na razvojnih dosežkih za prihodnost. So vrhunski izdelki razviti za 21. stoletje za potrebe avtomobilizma, industrije ter splošne rabe. Z njihovo uporabo se zmanjša potreba po vzdrževanju avtomobilov, strojev in naprav. Podaljšuje se njihova življenjska doba in zmanjšuje se vpliv na okolje. Tako pomagajo pri zmanjševanju razsipništva z naravnimi resursi, ki prežema našo sodobno družbo.

Metabond nam pomaga razumeti, da je naš planet največji dar, ki ga imamo ljudje in, da vse naše potrebe in gospodarstvo napaja energija, katero porabo smo zaradi globalnega segrevanja ozračja in trajnostnega razvoja zavezani k optimizaciji in zmanjševanju. Naš cilj je, da se uresniči koncept, ki se velikokrat zdi vprašljiv: ustvariti trajnostno sobivanje na planetu Zemlja ob napredovanju gospodarskega razvoja.

Metabond izdelki niso čudežni »zvarki«. So le sodobni in izjemno učinkoviti produkti. Pri njihovi proizvodnji uporabljamo prvovrstne materiale in dodatke, ki naše izdelke uvršča v sam vrh najnovejše mazalne tehnologije. Drugi proizvajalci mazalnih izdelkov naftne industrije se tudi zavedajo lastnosti teh snovi, vendar se zaradi obstoječe cenovne konkurence na trgu in nasprotujočih si interesov ne odločajo za njihovo uporabo, ali jih uporabljajo le v omejenih količinah.

Ne bodite presenečeni, če energetika, avtomobilska industrija, predelovalna industrija, proizvajalci maziv, avto servisni centri, ali, z eno besedo "industrija", sama odkrito zanika učinkovitost naših izdelkov. Preprosta razlaga za to je, da se v mnogih pogledih naši interesi razlikujejo. Metabond­ov vrednostni nazor je vedno naravnan na zadovoljno in koristi končnega uporabnika.

Skrivnost naših izdelkov, ki nimajo nobene konkurence, je v vzdrževanju njihove izjemne kakovosti z uporabo najsodobnejših paketov dodatkov za površinsko zaščito, ki se odlikujejo z nadstandardno nizko vsebnostjo metalov. Ti omogočajo izjemno gladkost in tako spolzkost, ob povečani trdnosti drsne površine. Pri nekaterih izdelkih te lastnosti združujemo še z nano- keramiko, ki prav tako izboljšuje drsne lastnosti in zdržljivost tornih površin. Ti materiali so narejeni po najvišjih standardih izdelave in so posebej izdelani za ta namen. Metabond izdelki zaznavno znižujejo izgube zaradi trenja in prav tako zaznavno zmanjšujejo obrabo.

Metabond uporabniki bodo zaznali občutek naše odgovornosti, poštenosti in iskrenosti ter privrženosti njihovim koristim, ki predstavlja stalno poslovno politiko naše blagovne znamke od leta 1986, ko smo začeli uvajali v uporabo naše izdelke pod poštenimi pogoji. To je naš pristop in mentaliteta, ki jo radi delimo z našimi dosedanjimi in tudi potencialnimi uporabniki.

Metabond Magyarország ltd.

NOVI IZDELKI

METABOND TRUCK

METABOND MEGALENE PLUS

METABOND GT Plus

NAJBOLJ PRODAJNO

METABOND ECO